Julfriden har inte riktigt infunnit sig än.

Nu har man kommit "hem" igen. Att julafton är imorgon kan jag inte förstå. Jag har bara haft uppsatsen i min hjärna fram till igår kväll, när vi Äntligen blev klara med den.
Snacka om länge vi har hållit på med den, men jag skyller allt på våran lärare somm valde ämnen åt oss och aldrig blev nöjd med vad vi gjorde. Nu är det gjort hur som helst och nu kanske man kan släppa alla tankar om ett rädd/rätt barn, ett mörkrädd/mörkrätt barn, eller ett hundrädd/rätt barn o.s.v. Alla olika varianter av rädd med barn har gjort mig tokig. Nu tycker och tänker jag börja använda ett rätt barn, jag har vant mig vid denna formen så nu känns det faktiskt rätt!
Ikväll blir det klappinslagning och till att klä julgranen. Men först ska vi äta, jag håller på att dö av hunger så hoppas fiskgratängen ska smaka!

Kaffeberoende

Jag har blivit kaffeberoende. Måste ha en kopp kaffe om dan, även om det snarare är mjölk med kaffe. men jag har märkt att om jag dricekr det försent blir jag bara konstig och speedad och har problem med att somna.


Pengar

Ska äntligen få mina pengar från TryggHansa. Inte lika mycket som det först var sagt, för då skulle jag behövt vara sjukskriven i 180 dagar. Det blev bara 87, så det fattades sådär en 100 dagar. Men än dock så kommer det ramla in lite välbehövliga pengar i slutet på denna vecka.
Det första jag ska köpa är en laptop, tack gode gud. Orkar inte ha min stationära längre. Ni som inte sett hur jag har det ska vara glada. 
Så när jag kommer hem över jul så ska pappa och min farbror få hjälpa mig att hitta en bra dator, för jag kan ingenting om datorer. Eller nåt tekniskt överhuvudtaget.  

En resa till solen skulle inte det heller sitta fel. En utomlandsresa ska jag lägga undan pengar till, jag har inte rest sedan Spanien och det är 1,5 år sedan dess?!

Alicante lockar nåt otroligt, men vi får se, var, när och hur det blir av.

Min önskelista

Önskelista julen 2009

Dammsugare
Micro
Vattenkokare
Kökslampa
D&G parfym L`imperatrice
Raspberry body butter från Body shop ( innan den slutas säljas )
Kokböcker ( helst en vegetarisk)
Lakan ( har bara ETT! )
Strumpor och trosor
En fin tavla
Burkar


Sedan MÅSTE jag köpa en laptop!!

Plugg, plugg, plugg

hatar att sitta framför min dator nuförtiden och orkar därför inte ens kolla min mail :P datorn står så dumt placerad att jag inte har något bord att ha den på, så får sjkuta den fram så långt den går fram till matbordet och jag ser inte ens vad det står på skärmen, det är därför jag inte har någon lust att sitta framför datorn. måste köpa en laptop snarast för såhär kan jag inte ha det. tur att man skriver allt skolarbete i skolan.
Nu är det sjukt mycket plugg för övrigt och våran hemska uppstas om defekta adjektiv gåt inte riktigt som vi vill.
vi hoppas våran lärare ska godkänna frågeställningen och syftet denna gång. Tredje gången gillt heter det.
om hon inte godlkänner det den här gången kan man lika gärna ge upp. Hon är HEMSK tyvärr!

så plugg är det som gäller varje dag. idag kom jag hem halv 7 från biblan efter till sist skrivit klart vår bakgrundsdel.

Men annars är allt bra. Finsittningen i fredags var jätterolig och Adrian kom hit i lördags och gjorde julgoids med mig och firade första advent :) Jättemysigt!

Min lägenhet är så mysig med mina fina julstjärnor och allt.
På torsdag åker jag till adrian får se sen om jag åker hem på fredagen för att vara med på en julfest på kåren eller om mjah åker tillbaka med amanda hit på lördag. På lördag ska amanda och jag köpa julklappar.

Nu ska jag titta vidare på ugly betty och koka lite te.

imorgon blir det att dra till skolan igen och fortsätta på den fantastiska uppsatsen. tur att det finns mycket ögongodis på skolan :P

RSS 2.0