Sjuk efter en mycket händelserik dag.

Har dragit på mig en förskräcklig förkylning halsont, öronvärk och nu idag även feber :(
Började redan känna av det igår och förstod att jag antagligen skulle bli ganska sjuk idag med tanke på vad jag sysslade med igår.
Först åkte Emma och jag in till täby centrum. emma skulle leta efter en sportbh, hon hittade en snygg rosa på stadium. jag som spenderare så himla mycket pengar förra veckan och helgen i göteborg kände att jag inte fick lägga ut ett öre till om jag ska komma till alicante i sommar.
åkte sedan tillbaka till berga och gick till söra simhall. vi simmade där i en timme och bastade efteråt. jätteskönt. men simningen kanske inte var det smartaste när man hade äckligt ont i hals och öron..

Sanna hade frågat mig på torsdagen om jag ville hänga med henne och chris ut och inte kunde jag tacka nej till det.
kanske inte var supertaggad på tåget in, höll på och somna. drog med mig emma eftersom jag lovat att vara med henne.
vi pratade alicante lite om hur vi ska göra i sommar med lägenhet osv. men vi får nog ta och ses snart och planera det på riktigt. skulle ju vara så himla kul att bo med sanna, jessica och någon annan frivillig. längtar som den redan nu! verkar som väldigt många som var nere i alicante förra sommaren kommer även denna sommar så det blir ju nåt att se fram emot :)
vi satt hemma i sannas lägenhet och drack och snackade.
sedan drog vi ut, minns inte namnet på klubben. pga av att jag kände mig lite krasslig gick drickan raka vägen upp i skallen, men det gick bra ändå.

bussresan blev allt annat än jag hade förväntat mig. busschauffören körde inget vidare och emma blev åksjuk. en station innan hon skulle av var hon tvungen att spy i papperskorgen. chauffören kommer bak till oss och säger till emma att hon måste gå ut och slänga påsen så att det inte luktar i bussen. han var verkligen inte trevlig och jag kunde därför inte hålla tyst. jag sade att hon hade blivit åksjuk pga av hans dåliga körning. han säger åt mig att gå av bussen men det gör jag inte. han ringer polisen och vi får sitta och vänta i säkert en kvart innan två vakter kommer. busschauffören förklarar vad jag och emma hade gjort och vakterna hade inget annat val än att slänga ut oss. de tyckte som vi att det var helt stört men var tvunga att göra som han sade. 
tur i oturen kom en taxi förbi oss just då, emma hade ju kunnat gått men jaf hade ingen större lust att gå från margretelund hem när det dessutom var minusgrader ute. jag hade frysit häcken av mig.
så det fick bli en taxi hem den sista biten. fan vad surt det var att behöva betala för det. usch, nej en lite väl spännande resa hem.

så efter allt igår så mådde jag skit imorse. hade ont överallt och kunde inte andas pga av allt jäkla snor.
mår lite bättre nu så hoppas på att vara frisk på måndag.

ikväll är jag ensam hemma så det blir att kurera sig med film och glass :) 

Mississippi världens fetaste delsstat!

Jag vet att mit tjat om mat antagligen börjar gå er på nerverna vid det här laget. men såg programet generation fett på trean för andra gången igår och blev lika förfärad och upprörd denna gång.
Mississippi är USA:s fetaste delstat och defenitivt en av e platser där de bor fetast männsikor.
Repeortern träffade på en liten treårig kille som var beroende av cola, en 11 årig kille som inte kunde gå normalt, hans ben hade vuxit inåt pga av sin övervikt mfl.
I stort sett den enda maten man kunde få tag på var snabbmat och även fast man bara bodde en 3 min. från mcdonalds var man tvungen att ta bilen dit.
där kostade ett äpple ca 1 dollar medan man kunde få en påse med friterad kyckling för en 90 cent?!
de flesta männsikor som bor där har inte särskilt gott om pengar och därför så har de inget "val" annat än att köpa den onyttiga snabbmaten eftersom de nyttiga råvarorna kostar så mycket.
Reportern hade verkligen problem att hitta nåt liknande en grönsak eller frukt. det var som man aldirg hade hört talas om vad det var för nåt.
inte nog med all snabbmat som serverades så friterade man allt och då menar jag allt. de friterade snickers, som om de inte vore nog med fett och socker i den redan. När lotta som hon heter äntligen hittade nåt grönt, så friterade man det såklart!

jag tycker det känns så hemskt att se sånt här. pojken som var tre år lät de äta vad han ville och hur mycket han ville. skulle inte förvåna mig om han aldrig sett en grönsak eller frukt i hela sitt liv.

den enda personen som gjorde nåt åt det var en rik tjej på 17 år som skulle dö vid 20 års åldern om hon inte gjorde nåt åt saken.
men det är egentligen det som är det största problemet.
hon kunde göra nåt åt det för hon hade råd att ta kontakt med en läkare, köpa rätt mat och köpa sig ett träningskort.
det som jag tycker de andra som inte hade det bra med pengar borde göra är iaf att få dem att börja röra mer på sig. det behöver inte kosta nåt. bara att de går ut och leker skulle förbränna en hel del.

jag hoppas framtiden ser ljusare ut om ett par år, för som det ser ut i dagsläget kommer alldeles för många dö i förtid av fetma.

Confusada

Estoy un poco confusada ahora misma. porque está siempre la gente que me gusta en un otro lugar? por qué siempre me gusta la gente que ya lo se nunca podria tener.
solo estoy pensando en los ultimos dias tonta que soy yo.
cuando debo pensar en mi vida real que tengo aqui.
por qué he entenido que me gustas ahora? tenia como 8 meses en alicante pero alli solo era una cabrona contigo. una cosa que me arrepentio mucho ahora y ademas claro que tengo un mal pensamiento por la manera que te trataba. no se ahora si valia la pena las cosas que hice yo.
bueno debo dejar esto ahora misma, creo que sientes algo por mi tambien pero los dos sabemos que no funciona. yo cuando fui para verte no creia que fuera a sentir y pensar asi como hago ahora.
te olvidaré pronto, solo me alegro de verte supongo. solo fue algo divertido.
pero puede ser que vaya a alicante al final de febrero cuando tenga vacaciones si puedo encontrar un viaje barato y alguien que me quiere acompañar? 
mañana tengo una cita, no se si me alegro por eso. ahora solo puedo pensar en ti. por qué siempre yo?! a lo mejor solo estoy enamorado en el amor como siempre. la idea de tener alguien.
mierda!


Min toppenhelg i Göteborg

Vilka dagar i Göteborg det har varit!
Kan inte släppa det riktigt och så synd att det varade så kort tid. precis när man börjat vänja sig vid att umgås med männsikorna igen så måste allt ta slut.
Åkte ner i torsdags som sagt, en nästan 5 timmar lång resa. sov till o från o jag vaknade av att telefonen ringde. ett nummer jag inte kände igen, svarade med en lite hes nyvaken röst. och så var det ruben i luren..
ruben mitt gamla ragg ir vad man ska kalla honom från carpe som jag varit av och på med sedan jag kom ner till alicante. tyvärr sket det sig varje gång mellan oss. 
eftersom jag inte var beredd på att prata spanska gick det inget vidare så william fick ta över. han undrade om jag och sofia ville komma hem till de och förfesta.
med tanke på att jag inte kom fram förrän vid 8 o att vi sedan skulle äta middag bestämde vi att vi skulle träffa dem ute istället.

de var ganska sena in och till sist bestämde de att vi skulle möta upp dem på ett ställe som hette jazzhuset. när vi kom dit var det världens längsta kö. något vi aldrig hade trott att det skulle vara en torsdag före löning.
killarna stod en bit framför i kön. efter köat i en timme och klockan var halv 1 så sade vakterna att de bara skulle släppa in folk om folk gick. och vi som var så nära in. vi tänkte att vi väntar lite till särskilt eftersom ruben hela tiden kom ut och kollade att vi var kvar där. som tur var gick det ganska fort ändå.
vi mötte upp med ruben, victor, william, ben och chris.
kvällen var väldigt lyckad och en viss person kastade sig över mig efter knappt bytt ett ord.
vi åkte hem ganska sent och lyckades få tag på en billig svart taxi. vi fick med oss ruben och victor hem till oss.
stackars sofia skulle upp o jobba tidigt och hade egetligen inte planerat att stanna ute så länge.



killarna drog vid tolv tiden dagen efter. min spanska kändes som helt glömd och de fick upprepa allt de sade och inte ett ord ville komma ut rätt från min mun :S det kändes verkligen inte kul och väldigt pinsamt särskilt eftersom de vet att jag jobbar som spanska lärare.. som tur gick de bra de resten av tiden iaf.

jag gick själv till en plats som heter backaplan och tittade lite i affärer, mötte sedan upp med caroline inne i göteborgs city del.

efter det fick vi dra oss hemåt för att handla på systemet och en present till william som fyllde år.
vid halv 8 åkte jag, sofia och caroline hem till william. efter att först gått lite vilse hittade vi till sist hem till honom. det var bara williams killkompisar så vi blev de enda tjejerna igen. mycket trevligt och gullig som ruben var så frågade han om han inte kunde få min tofs som jag hade på ärmen som minne. han hade redan armband från andra personer bla. sitt ex och jag undrade därför han ville ha min tofs eftersom jag inte är hans flickvän men han sa att jag var hans "amiga especial" och det var väl en tillräckligt bra orsak att han skulle få den.
vi åkte in till en klubb som låg på en båt var där ett tag o drog sedan vidare. jag och carro gick till ett annat ställe än killarna eftersom vi kunde komma in gratis där. kul, carro raggade på en kille från östermalm och jag snackade med några av hans stockholms polare.



vaknade klockan 12 på lördagen. sofia skulle jobba även på lördan och följde därför inte med oss ut på krogen på fredagen. Jag hade lovat att handla dricka åt oss medan hon jobbade. gick till systemet och sjukt som det var så stötte jag på mitt ragg fredrik. ingen av oss fattade att det var varann förens efteråt. han skickade ett sms och frågade om jag var i gbg eller om de var min tvilling han hade sett. helt sjukt! hur stor är chansen att man stötter på sitt ragg från sthlm i gbg?
slappade lite med hennes katt queso i soffan tills sofia kom hem. vid tio i sex hämtade vi upp toan från bussen. vi drog till willys och handla middagen. carro kom över och vi hade en tjejkväll med vegetariska tacos.
mötte upp killarna på samma ställe som kvällen innan. vi tvivlade en stund på om de skulle komma men till sist dök de upp till allas glädje :P kan inte säga mer än att jag njöt av att få vara med dem.
kändes därför ganska tungt att säga hejdå. ruben åkte tyvärr hem med killarna och det var faktiskt jobbigt att ta farväl. han verkade ganska oberörd så typiskt killar. men men han har iaf min tofs, så han kanske inte glömmer mig i första taget iaf. det var väldigt kul att ses igen. men antar att jag får vänta tills i sommar innan jag frå träffa honom och de andra killarna igen. om jag inte skulle sticka ner under våren när det finns några billiga biljetter.
sofia ska jag iaf hälsa på snart igen, så kul att träffa henne verkligen. o nästa gång ska vi se till att hon inte jobbar när jag är där.
det enda negativa med lördagen var väl det faktum att mitt leg försvann. så nu blir det bara till att fixa ännu ett nytt leg..
suck..


Hemkommen efter en toppenhelg :)

Nu är man hemkommen från Göteborg. Har spenderat 7,5 timme idag i bussen hem. Är aningen seg efter en lång helg med festande varje dag.
är för trött för att skriva nåt om helgen för tillfället, just nu behöver jag bara en god nattsömn.
imorn lägger jag upp bilderna och en förklaring om vad som hände.

Jag är lite deppig att jag behövde lämna Göteborg och alla människor.
Den här helgen har varit en av de roligaste sedan jag kom hem från spanien.
så sjukt kul att träffa folket igen, särskilt Sofia, Ruben och Victor!
Kommer sakna de jättemycket. just nu vill jag bara ner till alicante och överraska ruben och se ifall han bär min tofs som han bad om att få som minne av sin "amiga especial" :)

Städ och packdag.

Idag har mitt rum fått sig en omgång. tänkte att det är alltid så mycket skönare att komma hem till ett nystädat rum. så har dammsugit, dammtorkar och haft mig. Så nu är mitt rum riktigt ordentligt städat.
Jag är nästan klar med packningen också. tänkte att jag inte skulle orka göra det ikväll och imorgon hinner jag inte.
så känner att jag fått de saker jag borde uträttat klart idag. okej, nästan allt. borde egentligen fyllt på mitt kontantkort men det får bli av imorgon istället.
det går ingen nöd, får väl låna någon annans mobil här hemma i värsta fall.

imorn bär det av ner till gbg direkt efter jobbet, måste alltså släpa med mig packningen till skolan.
tåget går 15.07 och är framme 19.50. så jag har nästan 5 hela timmar att se fram emot, ir inte...
som tur är har jag fått låna lite böcker av jessica så får väl börja läsa nån av dem för att sysselsätta mig.
hemresan på söndag kommer ta än längre tid. åker buss hem så får räkna på nästan 8 timmar. men jag tror att jag utan problem kommer sova största delen av resan med tanke på att vi kommer hålla igång hela lördag natt. bussen går vid 12 tiden så jag kommer inte få särskilt mycket sömn dessutom.

förhoppningsvis kommer även linda med mig hem på den bussen om även hon bestämmer sig för att komma ner.
ingen vet planerna riktigt än, så vi får se. jag försöker höra mig runt men har inte fått några svar ännu.
måste dessutom komma på nåt att sysselsätta mig med på fredag och lördag fram till halv 4, för då var tyvärr sofia tvungen att jobba. får höra vad caroline har för planer.
för annars kan det bli lite svårt att hitta på nåt när jag aldrig varit i gbg innan och inte hittar där.
men det ska nog lösa sig.

tror jag ska tvinga mig in i duschen nu för sedan kommer jag vara för trött.


Ett år sedan på dagen..


         

Herregud vad det snöar ute, det gjorde det verkligen inte för ett år sedan.
för exakt ett år sedan flyttade linda och jag ner till spanien, den 20 januari rättare sagt.
Det är inte annat än at man blir lite ledsen.
När vi kom "hem" till alicante vid ett tiden skulle jag tro det var efter att ha letat runt efter våran lägenhet ett bra tag var det 20 grader och sol. eller de sade iaf att det var 20 grader på flygplanet vet inte om jag tyckte att det kändes som en 20 grader.
 Linda och jag lämnades av en gul taxibil på en gata med namnet maestro marquez nr. 70.
vi stod där med våra väskor som tillsammans vägde säkert en 110 kg och undrade hur fan vi skulle få upp det för alla 74 trappstegen ( linda räknade) till den fjärde och sista våningen som vi bodde på.
snacka om träningsvärk efter släpat upp all den jäkla packning.

I lägenheten fanns en massa saker lämnade och ett kvitto hade slängts i papperskorgen samma dag så linda och jag var säkra på att någon annan skulle bo där. vi blev än mer övertygade när skolan hade gjort upp ett städschema och våra namn och en annan tjejs namn stod med. minns inte hennes namn men nåt polsk eller ryskt.

vi väntade hela dagen på att någon skulle dyka upp i lägenheten men så blev det inte.
vi utforskade lägenheten och hittade en massa spännande saker, vi blev ju särskilt exalterade över all sprit som folk lämnat efter sig haha
vi packade upp alla våra saker i de rum vi ville ha, men såg sedan att vi hade blivit tilldelade rum så det var bara att börja om från scratch.
men till sist kom vi tillrätta.
vi tog en tur i alicante dels för att se hur det såg ut och för att leta upp våran skola.
vi hittade ett H&M och kände oss trygga, iaf nåt man kände igen hemifrån.
dagen gick nog ganska snabbt och jag minns bara att vi tyckte att hamnen såg ut som det antagligen ser ut på den franska rivieran och så köpte vi bacardi breezer som vi drack senare den kvällen.
nåt jag dock inte saknar är hur jäkla kallt vi hade det i våran lägenhet det att vi inte hade särskilt lätt att få igång gasvärmaren heller.

ja herregud vad tiden går snabbt.
den 20 januari är iaf en dag som alltid kommer ha en extra speciell plats i mitt hjärta! <3


Göteborg på torsdag!! :D

På torsdag smäller det!! :D
just nu är jag supertaggad och exalterad!
på torsdag bär det av ner till göteborg. Pratade med carpe diem ruben och han victor de las cuevas och ben ska komma dit på onsdag för att fira göteborgaren william som oxå jobbade på carpe.
det verkar bli en mindre reunion så det tog inte lång tid innan jag hade bestämt mig. särskilt inte när även viktor sundin och grabbarna kommer. hörde av mig till sofia och nu är det klappat och klart jag kommer kunna bo hos henne.
jag kan inte vänta ska bli så kul att träffa sofia och alla igen. det här var verkligen det bästa som kunde hända just nu.
tur att man har så mycket vin kvar sedan i fredags då, för det lär bli en hel del festande minst sagt! :P

det enda som ska göras är att boka billjetten dit ner nu, men det är gjort inom några minuter.
Götet here I come! 



Helgen i "korta drag"

Nu sitter jess på ett flygplan med sin jonatan till san fransisco kan inte annat än säga att jag är lite smått avundsjuk. vore så skönt att komma bort till solen bara för några dar.
här faller snön bara ner utanför mitt fönster. vädret är ju så konstigt här, ena dagen snö och 14 minus en annan dag barmark och 5 plus. man vet aldrig hur man ska klä sig när man ske ge sig iväg till jobbet.
jag kommer sakna dig nåt otroligt men jag antar att vi börjat blivit vana.

Fredagen var jättetrevligt. åkte hem till jessica tidigare och hjälpte henne att inhandla en hel del saker från systemet.
tur att hon hade mig annars vet jag inte hur hon skulle kunnat få hem allt.
trots att vi hade goot om tid på oss att göra oss iordning och fixa allt blev det ändå lote stressigt som vanligt. naglack ska man inte måla vid samma tidpunkt, det tar ju en evighet innan skiten torkat.

vi fixade middagen, tacos eller fajitas. gästerna kom vid halv 7 och alla kom väldigt bra överens. tiden gick lika fort som vanligt och självklart hann vi inte äta efterätt denna gång heller. och jessica och jag som hade gått och handlat 5 liter glass på lidl :P jag ville ju dessutom äta marängerna. minns inte när jag sist åt maränger..

de flesta av de 15 gästerna följde med vidare in till magenta. ett ställe på stureplan. det var helt okej och champagnen flödade.  hela tre helrör beställdes in! kvällen slutade dock inte så som planerat. jonatan blev utslängd vilket resulterade att jessica fick springa efter honom när han stack sin väg. jag och therese var på dansgolvet och helt plötsligt märkte vi att resten oxå var borta.
till sist hann jag inte säga hejdå till jessica och hennes brorsa jonas fick sova hemma hos oss eftersom han var utelåst.
Trött var jag på lördan, vid fem åkte vi på födelsedags middag till min mormor. missade toans och ca.s sangria :/
på söndan skjusade jonatan jessica hit som plåster på såren efter fredagen. hon fick en bild och hälsning jag gjort, så fikade vi oct testade lite allt möjligt på pepparkakorna.
avskedet gick så fort att jag som tur inte hann börja gråta.


Supersugen och spa-dag :)

Igår var näst sista gången jag träffade jessica innan hon och jonatan ger sig av. Och jag kan redan nu varna dig jessica om att jag antagligen kommer vara lite känslig imorn, särskilt efter några glas vin dessutom. det kommer minst sagt inte bli lätt att säga hejdå utan att fälla en tår!

Vi såg filmen supersugen som vi såg på bio för nåt år sen. En asrolig film verkligen! även om det mesta handlar om sex och särskilt kukar, så är det en toppenfilm. men med min dåliga humor kanske man inte kan förvänta sig så mycket mer..
efteråt var vi iaf helt slut, mina käkar värkte efter alla skratt.
Vi skulle som sagt ha en spa dag så vi tände ljus, släckte ner i badrummet. fyllde upp badkaret och satte på typiska "lugna favoriter låtar"  med ansiktsmask på stoppade vi ner våra fötter i ett hett fotbad. Vi satt där och skrubbade fötter och rakade våra ben. 
mysigt och trevligt, så nu är vi rena och fina :)
jessicas jonas kom och åt middag med oss.
trevligt som vanligt, men idag slapp vi iaf amanda och jonas prat om killarna i vår klass :P 
de har som tur lagt av att spionera och tjuvlyssna på allt vi gör.
kanske var det intressantare för dem förut dessutom vem vet?



 


Shopping och en ost, kex och vin kväll..

Idag har varit en kort men ändå väldigt lång dag. sitter här med en lätt huvudvärk och en trött kropp.
igår drog jag med jessica in till stan där jag köpte mer saker än planerat som det alltid är.
Ett fint glöggset på indiska för bara 130 kr, jättebilligt. fick 5 koppar, en tillbringare och 2 skålar :) handlade underkläder på H&M:s rea, använde prentkortet jag fått i juklapp. skulle bytt en bodybutter jag fått från the body shop men det kvittot hade tyvärr gått ut. men jag handlade 2 söta tröjor på Gina.
det blev en fika på waynes coffee ovanpå lagerhaus, te och en ostmacka.
på hötorget köpte vi hem asmycket vindruvor till våran vin, ost och kex kväll vi skulle ha med emma.
till middag blev det ännu en kelda soppa, oriental curry, god tycker jag. den ligger tvåa på min lista. på onsdag blir det att prova av kycklingsoppan.
Emma kom hit och vi drack vin, åt en massa ost och kex och såklart vindruvor. en hel del skitsnack blev det såklart och även lite kortspel och pyramidens portar. där jag för en gångs skulle nästan löste mina pussel snabbast varje gång! :)
vi kom i säng först tjugo i fyra och efter oxå en del vin så har jag känt av det i kroppen idag.
Nu ska jag styra mot duschen för att sedan koka mig en kopp te av mitt julte jag fått så fint från skolledningen och lägga mig ner i sängen och kolla på långfilmen som går på fyran i ikväll med  ashton kutcher.


Kollage 2008 del 1

Här kommer några få av bilderna som togs under min o lindas tid tillsammans i spanien.
De flesta bilder är tagna av linda och andra personer kan tilläggas.

 sjukt glad på väg till spanien :P   första dagen i alicante 
 våran lägenhet!
 serena lagar gambas hos oss..

Carnaval

 Snapps visor  Danny       Annelie på besök  bubblan   teteria   valencia   knäckebröd m. kaviar mmm..  sangria i skolan!  chiki ckiki bullbak

Kärleksliv..

Idag är sista dagen innan den långa vårterminen börjar.
Och det är med blandade känslor jag kommer gå dit imorn.
är lite nervös men hoppas det ska gå lika bra som innan, vill dock få lite mer kontroll. har fortfarande problem att få vissa personer att lyssna och göra som jag säger vilket stör mig. men jag har lång tid på mig att lista ut hur man ska tillväga. måste nog vara lite mindre deras kompis och lite mer deras lärare.

ska nog försöka höra av mig till fredrik och se om vi ska träffas.
jag trodde att det var kört mellan oss efter vi aldrig sågs och han inte hörde av sig. men han har hört av sig några ggr och jag hoppas på att vi ska kunna ses nu..

jag vet vad du kommer tycka nu linda men, jag skulle verkligen vilja träffa henke igen.
jag vet egentligen inte mycket om honom och han ser mig säkert bara som en kul grej men ändå..
det var iaf lite kul att han hade lyckats leta upp mig på facebook, vet inte hur han gjorde eftersom han inte hade min msn eller visste mitt efternamn, men det kanske bara är jag som är oteknisk.
men jag blev iaf lite glad.
fan så jäkla typiskt att han ska bo i linköping.
okej, det är bra mycket närmare än perugia men nja..
varför ska alltid jag dras till de killar som jag aldrig kommer kunna få.
varför aldrig någon som åtminstone bor i samma del av sverige? 

därför vill jag verkligen se om det skulle kunna bli nåt mellan mig och fredrik även om det i dagsläget känns väldigt avlägset sedan vi sist sågs..
men jag ska försöka att ta det lugnt och bara vänta och se vad som händer litegrann.
jag är ju alltid så stressad när det har med kärlek att göra och vill att allt bara ska gå så fort som möjligt, får nog lägga lite band på mig själv.
måste sluta upp med att bli kär i kärleken, men det är nästan ett mission impossible..

Trettondagsafton = Tegel

Jag har fastnat helt för amy mcdonalds låtar. jag hade lyssnat lite på henne innan och sedan när jag var hos linda lyssnade vi en del därnere och nu kan jga inte sluta spela hennes låtar.
så otroligt sköna låtar, jag mår bara så bra när jag lyssnar på dem..

trettondagsaftonen slutade att jag hängde med emma och jessica till tegel där de hade beach party.
mycket folk, mest nittior men det var trevligt.
såklart var tomas där så det var oundvikligt att inte behöva prata med honom.
han var på hela kvällen och när jag äntligen tyckte att jag fått förklarat att jag bara vill vara kompis med honom frågar han om han får kyssa mig. suck..

träffade på ett annat gammalt ragg, då sk "snygg jonas" nu snarare förfallna jonas :P han var också på en del så det var många gamla ragg att göra sig av med.

det fåniga var att tomas ringde igår och sa att han också bara vill vara kompis med mig och inte är ute efter nåt mer men jag köper inte riktigt det. det måhända att han tycker jag är en trevlig tjej och därför velat behålla kontakten men jag är ytterst tveksam. för innan jag sade nåt om hur jag kände så verkade det helt annorlunda. dessutom när jag sade klart och tydligt att vi bara kommer vara vänner inget mer så sa han: jovisst vi kommer bara vara vänner, men man vet ju aldrig vad som kan hända i framtiden.
det märks ju långa vägar att han ändå hoppas på nåt mer..




 


Slutet av 2008 och början av 2009.

Här var det nästan en evighet sedan man skrev iaf ett år sedan :P
vet inte vad som skedde men kom av mig helt att skriva men ska väl skärpa mig nu och börja uppdatera er vad som händer igen.

Slutet på år 2008 kunde inte ha blivit bättre.
Ny stad och nya människor.
Det var jättetrevligt hemma hos linda i linköping, måste åka dit snart igen. precis lagom stort och väldigt mysigt. en jättesöt stad.
Nyårsafton firades ute på vischan och innan vi hann komma till den sk "stugan" där vi skulle vara hann vi bli lurade att hoppa av mitt ute i ödemörkret i kolmörkret. linda och jag kunde knappt se varann och när vi berättade för becca var vi befann oss så hade hon ingen aning var det var..
de lyckades iaf hitta oss till slut.
folkets miner på bussen när vi skulle hoppa av där var oförglömlig, de trodde vi var dumma i huvet.
alla som var där var jättetrevliga och kvällen eller natten kanske man ska säga var lyckad. jättekul att träffa becca igen!
kvällen bjöd på mycket gott att äta, dricka. roliga lekar, en vid middagen som isbrytare eftersom många inte kände varann och efter tolvslaget en presentlek. lyckades till slut ro hem topsen jag siktat in mig på hahaha.
sov bara i en kvart, hittade ju en söt kille så vi hade väl lite trevligt...
på fredagen var det "stadsvandring"
först gick vi hemifrån linda ner till linköping centrum en liten upptäcksfärd i sig.
vi fikade på ett jättetrevligt fik och hängde på myrornas. där vi hittade en massa spännande saker.
på kvällen gick vi ut för att ta ett glas, jag drack för mycket eller för snabbt vinet till maten så jag fick tyvärr spendera den första timmen på toa. vte inte vad som hände det bara vände sig i magen på mig.
 hursom helst när jag kom ut från toan för sista gången satt henke killen från nyår där. vi hade aldrig bytt nummer vilket båda hade ångrat så både han och jag blev ganska positivt överraskade att stöta på varann igen.
vi spenderade resten av kvällen med han och hans polare.
linda drog hem lite tidigare och jag gick till några olika uteställen med dem o sedan hem till hans kompis lägenhet.

ännu en sömnlös natt för min del och det kändes faktiskt lite trist att lämna linköping dagen därpå.
insåg att det här var det längsta jag varit hemifrån sedan jag kom hem från spanien helt sjukt. 
jättekul att jag fick komma och hälsa på dig toan, räkna med att jag kommer och våldgästar dig snart igen.
kanske att man även träffar henke, lovade att höra av mig när jag kommer ner.
men har inga som helst förväntningar.
idag är det kista centrum som gäller, med lite åtminstone fönstershopping, god mat och sedan bio.


RSS 2.0