Kräfskivan

Har precis städat klart allt. var väl en del att städa efter gårdagens kräftskiva men som tur var så hjälpte Jessica mig jättemycket igår. plockade och städade undan nästan allt, tack så hemskt mycket gumman! vet inte vad jag skulle gjort utan dig.

jag hade som sagt kräftskiva hemma hos mig igår. Gästerna som kom var: jessica, ca, daisy, mimmi, jonatan, tobbe, markus, lill-adde, jonas och kevin. så vi var några stycken, på slutet tittade även mimmis kille danne in en stund.
jag och jessica fixade drickan i centrum på dagen, vitt vin, xider och sedan snapsen. som för övrigt var absolut five ir vad den nu hette. men fem små absolut vodka flaskor i olika smaker. tips, testa inte absolut vanilla och shotta iaf, smakar hostmedicin blä!

innan gästerna kom hann vi även kolla igenom lite gamla saker sedan gymnasiet, bla det fantastiska häftet jag fick av jessie och fille på min 18-års dag. jessica höll på att dö av skratt när hon läste högt sexnovellerna för mig och ca. usch, nej jag hade inte saknat att höra dem faktiskt :P
jag jessie och ca lagade 2 spenatpajer gjorde sallad osv. men maten blev riktigt lyckad och det verkade som den var uppskattad oxå. i övrigt åt vi såklart kräftor, bröd och skagenröra.
jonatan fixade även en bål, den var väldigt god den med!
vi sjöng några snapps låtar och alla sjöng faktiskt med :)
jag lyckades såklart att inte röka, fast jag och jessica hade visserligen bett mimmi om att köpa med sig cigg :P så hade väl inget annat val, ir?

folk var ganska sega och det var många som var trötta redan vid 22.00 tiden, svårt eftersom jag är van vid spansk tid. råkade väl nämna det lite för mycket och råkade dessutom säga att jag ville åka till alicante och gå ut så ca dampade lite på mig och sa att om jag nämner nåt mer om alicante åker jag på en propp. visst jag kan förstå att det är jobbigt att lyssna på det, men det är inte så jäkla lätt ska jag säga heller. och det är inte bara att åka tillbaka! men jag tycker jag har accepterat att leva svenne livet igen bra ändå. jag tror inte det finns nån som varit därnere ett halvår som inte har svårt att komma tillbaka och som inte längtar tillbaka. alla som jag pratar med som jag lärt känna där nerifrån vill inget hellre än åka tillbaka.. och tex alessio och ett x antal andra personer som jag träffat var nu där nere under sommaren igen på semester ir nåt liknande.. man åker tillbaka helt enkelt, det är nåt visst med alicante helt enkelt!
så jag är inte ensam!

lill-adde däckade ungerfär vid 22 slaget och låg nästan och sov resten av kvällen, vår plan att sätta en viss person mellan 2 personer gick inte alls. personen satt där knäpptyst, tror inte att den öppnade munnen en gång under kvällen till dem så vår plan sket sig. de satte sig brevid varandra till sist. suck, säger jag bara...

jag fick lill-adde på mig som vanligt och han verkade njuta när jag tog hand om honom. han hade tydligen fotat mig och han tillsammans när han pussar mig på kinden ( kommer inte ihåg detta) den bilden var såklart bakgrundsbild på hans mobil haha sedan sparade han dessutom mitt sånghäfte som minne :P alltså, vad ska man säga?! haha lite underhållning bjöd han kanske på iaf. men jag hade dock förväntat mig mer från hans sida, men kanske tur att han däckade annars hade jag haft honom på mig hela kvällen lång.

mimmi och daisy var trötta så de gick hem lite tidigare och eftersom jag inte skickade iväg killarna så gick även ca hem fast hon skulle sova över här. aja vill inte säga nåt om det..
killarna hann iaf steka deras korv som de skulle ha innan de oxå drog hem.
jag dum jag är som vanligt käkade av pajen och resterna fast jag vet att det inte är nåt vidare bra.
vaknade därför vid halv 7 av att jag mådde så illa så jag var tvungen att springa till toan och spy, min mage var dessutom cp som vanligt. vet inte om det berodde på att jag åt för mycket ir om jag åt nåt som var dåligt..
usch, nej det var den sista gången jag käkade mitt i natten så där. jag känner ju inte när det tar stopp i dessa lägen, nunca jamas!

av någon anledning fick jag som vanligt för mig att jag skulle pussa på alla mina tjejkompisar. slutade med att jag och jessica hånglade x- antal ggr, som vanligt typ ;) haha
men vi fick dock några rikitgt shyssta bilder, diggar den när man bara ser oss köra ner tungorna i varandras halsar. jonatan tyckte bara den var äcklig :P ska nog skicka dem till alessio och fråga vad han tycker haha
men det är bra att ha tjejkompisar att pussas med, när man inte har nån kille, man har ju ändå sina behov..

måste säga att det redan börjar bli lite svårt att inte kunna ha sex och det har bara gått 2 veckor. hjälp, och jag som inte kommer kunna träffa honom förrän i oktober typ?!
men men jag var faktiskt utan sex i en månad i våras så jag ska väl överleva får man hoppas.
ska inte falla för frestelsen.
men samtidigt vet jag hur det är i alicante, jag vet vad det är för slags folk som går ut där och det bådar inte gott. kanske inte så konstigt om man oroar sig lite ibland, där nere är det allt för lätt att falla för frestelsen. det värsta är att jag vet att han gjort det en gång förut, när han var tillsammans med sitt ex.
så man vet ju inte om man kan riktigt lita på honom då. om han gjort det än gång skulle han väl mycket väl kunna göra det än gång till ir? visserligen ångrar han det jättemycket och sade att det var bland det mest dumma och korkade han gjort, men den gången var han dessutom superkär i tjejen. vet att han inte känner lika starkt för mig...

men försöker att inte tänka på det..

vet inte vad som händer i veckan, christer skulle höra av sig så får se om jag får jobba nåt nu i veckan. annars hade jag iaf tänkt att försöka få tag i sanna ir malin för att ses.

nu ska jag bara vila lite och kolla på svensson svensson på datan skulle jag tro. älskar den serien, så jäkla rolig!

Ps.vaför hade varenda jäkel sin partner hos sig igår i stort sett?
 varför kan inte jag vara normal och oxå falla för en svensk kille ir iaf nån som bor i samma land?
varför måste jag alltid göra det så svårt för mig själv?
Alessio te echo de menos mas que puedo aguantar!

Tack Alessio, äntligen nåt positivt!

Ringde Alessio ikväll och han berättade varför han inte svarat mig på msn, anledning: hans internet krånglade vilket jag skulle kunna tro på eftersom jag själv använt den datorn och då lade internet av lite titt som tätt.
allt kändes så bra när vi pratade och även om han sade att han inte visste om han kände likadant som när vi var tillsammans när jag frågade så kändes det bra. jag kan dessutom mycket väl förstå honom, skulle defenitivt kännt likadant om jag var kvar i alicante. men iaf så tyckte han att vi måste höras snart och börja planera och organisera när jag ska komma och hälsa på honom och när han ska komma och hälsa på mig!!  den bästa nyheten på länge :)
så nu kan jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna och kanske inte lika oroad som förut.
 visst han kanske inte känner likadant, men jag tror alla känslor kommer tillbaks bara om vi ses. det är avståndet och pga av den lilla kontaketen vi har som känslorna lätt svalnar.
Grazie mi stronzo que todavia quedas en mi vida.
buenas noche


Grattis på 50 års dagen Michael Jackson

Min CD skiva, den är asgrym!! ;)Den bästa skivan ;)


 Tänkte bara informera för er som har lyckats undgått så fyller Michael Jackson 50 år idag. tiden går verkligen snabbt, tänk att han är hela 50 bast, inte illa. folk får säga vad de vill om honom, må hända att han är ett peddo och sjuk i huvudet ( fast det stämmer dock) men han är verkligen ett geni. hans musik är grym, jag älskar min dubbel skiva som jag fick i julklapp för ett par år sedan. tyvärr glömde jag dock en av cd-skivorna i cd-spelaren i min lägenhet i spanien. ska be min rumskompis att skicka hit den.

Min mamma har köpt världens godaste shampoo och balsam, Naturelle smultron. så nu luktar mitt hår en blandning av smultron, jordgubb och godis :) tänkte bara tipsa så ni vet vad ni ska köpa nästa gång ;)

blev lack på alessio igår, han var inloggad på msn men svarade inte när jag skrev till honom. det var andra gången den här veckan,inte kontsigt att man oroar sig. jag känner att jag börjar känna igen det här mönstret. kan ju tillägga att det inte är första gången en kille beter sig på det här viset. kan säga att i stort sett alla killar jag träffat har avslutat det hela med att inte höra av sig.
det värsta är att han och jag satt och snackade om det här i evigheter en natt hemma i hans kök efter vi kommit hem från swing ( en klubb).
han har dessutom tjatat på mig hela tiden att jag måste tänka mer och inte låta killar behandla mig som skit, det var fan bland det sista han sade innan vi skildes åt på flygplatsen. han sade alltid att jag var värd mycket mer, jag skulle ha det bästa eftersom jag var en så bra tjej.
ska iaf ringa honom ikväll och reda ut lite saker.
hoppas han kan vara ärlig, kanske jag är paranoid men det är verkligen skitsvårt att ha honom flera hundra mil ifrån mig!

ska snart bli en promenad ner till vårt underbara centrum hoppas på uppehåll då, mathandel på willys jippi :P
Mamma, pappa och amanda åker till landet idag så det blir ff.
idag blir nog en lugn kväll, men imorn då smäller det ;)

Ps. Måste nog städa lite härhemma skulle jag tro

mitt första inlägg!

 jag vet att jag inte är den rätta personen för att skaffa blogg, hehe för de som känner mig vet att det inte kommer bli mycket bloggande från min del. men jag har ändå bestämt mig för att försöka.
tänkte att nu som todo el mundo har blogg så måste man ha det, precis som med facebook. omöjligt att undvika! trots att faktiskt inte jessica har skaffat det än, men hon ska ju alltid vara så speciell ;) har även tjatat på min alessio om han inte kan skaffa facebook, men kan nog bli svårflörtat.,

idag har varit en lika intressant dag som alla andra sedan jag kom hem i stort sett. bara suttit hemma o kollat på film/ tv, om jag inte kollat min mail ir kollat på den enda bild jag har på alessio.. jag vet just nu är mitt liv patetiskt.
men faktum är att vår allas älskade christer munthe ringde mig imorse, han ville ha med mig i nån undersökning, jag vet faktiskt inte var det var för nåt men iaf det slutade med att jag nu ska vikariera på röllingby som så många andra, de behöver en spanska lärare 2 ggr i veckan så jag ska iaf testa på det.
måste dock hitta ett annat jobb oxå såklart.

hade till en början tänkt att ringa alessio idag men väntar till imorn, vill inte vara för påflugen, iofs har jag inte pratat med honom sedan i söndags men men.
jag vet att jag har en viss förmåga att bli för efterhängsen, så ska det inte bli nu!
hoppas iaf få ut lite mer ur honom den här gången än sist, jag oroar mig så att han inte ska känna likadant som när jag åkte för lite mer än en vecka sen.
jag vet att jag är paraonid, men om man inte har nån kontakt kan känslorna nog svalna relativt snabbt. jag känner fortfarande lika starkt för honom, kanske starkare för att jag saknar honom nåt sånt fruktansvärt men det är inte att man går och oroar sig för vad han känner.
nog om honom i detta inlägget, dessvärre kommer jag antagligen tjata på om honom i varenda jäkla inlägg, eftersom jag alltid har honom i mina tankar.
imorn är det ett nytt leg som ska fixas, sedan ska emma o jag shoppa mat o godis till min kräftskiva :)
det var mitt första inlägg o detta blev ett asdåligt avslut, måste nog börja träna mig att skriva lite igen..
Det här är den enda bilden jag har som jag kan kolla på min alessio, han är förövrigt killen med vit skjorta o jeans i mitten.   hoppas verkligen på fler bilder snart!   det här är den enda jäkla bilden jag har på alessio, för de som inte vet är han killen i vit skjorta o jeans i mitten. kan inte vänta på att få fler, där man kanske kan se hur han ser ut :P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0