Pengarna sprang iväg

Det blev Magnus som vann igår, kul för dem. Men egentligen borde ju Laila vunnit hon var mycket bättre. Den sista dansen var grym.

Idag sprang pengarna iväg när jag var i Täby centrum. Present till Amanda, vin, mascara, deo, mat och en topp. Insåg efter jag betalat toppen jag inte borde köpt att det var mina sista kronor på kontot. Just snyggt, har inhandlat allt för ikväll men har inte ens råd att komma in någonstans.
Tur då att man iaf har en snäll pappa som ska sponsra mig ikväll tills jag får min lön.

Ska hem till Tessan ikväll och käka och föra lite för att sedan dra in mot stan med Toan som är hemma och jobbar. Inne i stan ska vi träffa kompisen Jimmy och några polare.
Kul :)

Vi måste bara komma ihåg att det blir sommartid inatt, vilket betyder att klockan kommer ställas fram en timme när klockan slår 02.00. Klockan blir alltså 03.00 så vi kommer förlora en timme inatt.

Jobbigt, särskilt med tanke på att jag redan nu är trött. Sov dåligt inatt.
Imorgon kommer en dryga 20 gäster hit för att fira Amanda, känns som om en viss person kommer att vara sliten :P
Får bli en power nap nu innan man ska vidare..


 


Esta noche festejaré y bailaré!!

                                                          Luisas och min sköna låt i Alicante! :D

Let´s dance final 20.00

Ikväll är det Let´s dance final och jag hoppas på att Laila tar hem det. Även om jag tycker Magnus har varit väldigt duktig och särskilt med tanke på hans kroppsbyggnad. Att han kan vara så smidig och graciös trots sitt stora muskelberg till kropp. 
Men Laila har varit grym sedan start och ligger på en helt annan nivå än Magnus.

Har idag för ovanlighets skull tagit mig ett varmt skönt bad. Släckte ner och tände ljus och lyssnade på "lugna favoriter" Riktigt skönt och avkopplande. Avslutade det hela med en ansiktsmask och hårinpackning så nu är man ren och fin :)

Just nu sitter jag och är ganska lack med tanke på att det är snöstorm utanför fönstret, vad är det för jäkla skitväder detta land har att bjuda på?! Pratade med en spanjor häromdan och han hade kunnat gå till stranden varje dag den senaste tiden. De har runt en 20-24 grader nere i Alicante nu. JODER! VILL TILL ALICANTE NU!!!
Någon snäll person därute som vill bjuda mig på en resa dit? ;)

James Morrison feat Nelly furtado " Broken strings"



En riktig kanonlåt som jag spelar för fullt för tillfället..
ps. som ni kanske märker har jag äntligen listat ut hur man får in videor i inläggen :P ds.

Kan snart söka utbildning :D

Har precis skaffat mit inloggningskonto för att kunna söka utbildning. Måste nu bara vänta till min Pin-kod kommer hem med posten om några dar. Sedan är det bara till att söka :D


Robinson, hårdare än förväntat?





Idag är det den 25 mars och våffeldagen. Det och semlan är ju en klassiker, men på senare tid verkar alla bakverk fått sin egna dag. Kanelbullens dag har inte funnits så länge vad jag vill minnas och tydligen har t.o.m. ostkakan fått sin egna dag. Visst det är trevligt med såna här dagar men känns det inte lite mycket när allt ska få sin egna dag?
För även om bara jag kan komma på dessa fyra bakverk för tillfället så lovar jag att det finns en rad men andra som jag missat.

Men någon våffla ser det inte ut att bli för min del idag om jag inte skulle få ett ryck och ställa mig och göra våfflor. Vi har iofs införskaffat ett nytt våffeljärn så kanske man borde testa det...





Någon annan än jag som såg på Robinson i helgen? Vad tyckte ni?
Man visste ju att det skulle bli tuffare och hårdare, men det här var väl nästan lite i värsta lagret. Inget mat överhuvudtaget får de och sedan platsen de bor på. De bor ju i ett jäkla träskmark. Annat mot tidigare år då de bott på en  paradisstrand. Nu skulle visserligen de vinnande laget i nästa tävling få flytta ifrån denna sumpmark men stackars de som ska behöva bo kvar i leran.
Erik en av killarna från Åkersberga ser ut att ha det tufft att klara sig någon längre tid i den här tävlingen med tanke på hur spinkig han är redan när han kommer dit. Det finns ju inte mycket fett att ta från honom.
Bilden på honom i metro (tror jag det var). Var defenitivt ingen vacker syn.
Jessica du hade nog tur som inte kunde söka det här året, hade inte varit någon höjdarupplevelse. Nog bättre att satsa på nästa säsong där de kanske kör en mer klassisk Robinson.

Hittade en video med Erik från femte dagen, här verkar han i alla fall väldigt positiv.
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.908105


Vårkänslor och en söt spanjor

Konstigt skrev ett inlägg i lördags men det ville tydligen inte publiceras så jag får väl publicera det igen nu.
Lördagen var en toppendag! Underbart väder, första gången man kunde gå med öppen jacka och tunna kläder och solbrillor utan att frysa. 
Kvällens utgång med Annelie var också toppen!
Vi drog hem till hennes killkompisar Rasmus och (? minns inte namnet, pinsamt) och förkrökade lite. sedan drog vi till infinity, gamla ice, klubb mera m.m det stället byter ju namn nästan lika ofta som man byter kläder.
Vi var lite osäkra på om det skulle bli nåt drag med tanke på att det var helgen före löning men vi behövde inte oroa oss.
Mycket folk, dansade en del sedan såg jag en grupp med killar som såg ut att kunna vara spanjorer.
Så jag gick fram och började prata med en av de ( den sötaste :P ) de var spanjorer, de kom från nordvästra Madrid. Han hette Pedro och var sjukt trevlig och jättesöt!! Så glad att få prata lite spanska :D
Ville ragga och det lyckades jag ju med riktigt bra. Faktiskt 2 stycken ragg hann det bli.

Efteråt drog vi hem igen till Rasmus lägenhet. Jag somnade i soffan medan vi kollade på en film. Annelie och jag tog sista nattbussen hem vid 5. Mycket trött men nöjd kunde jag somna i min säng vid 6 snåret.
Men tappade tyvärr bort min kofta. Hoppas kunna få den tillbaka eftersom det inte är första gången utan snarare tredje gången jag tappat bort en kofta.

Tack för detta underbara väder!

Guud vilket underbart väder det har varit idag :D Äntligen lite sol och värme. Tack!
Idag har jag åkt in till stan och strosat runt liteoch bytt min bikini mot en annan som jag tyckte var snyggare.
Nu sitter jag o väntar på att maten ska bli klar för att sedan dra vidare in mot stan med annelie. Vi ska på nån fest hemma hos en kompis till henne som bor vid hötorget och sedan dra ut.
Kul med lite partaj :)

Ursäkta den dåliga uppdateringen

Ursäkta att jag inte skrivit på flera veckor!
har kommit av mig helt, har inte haft någon som helst skrivlust. Jag antar att jag inte brinner för att skriva lika mycket som vissa andra personer.
På senaste tiden har jag haft ganska fullt upp på jobbet, massa prov att rätta och annat jobb att fixa. Nu och de sista dagarna har jag suttit och skrivit omdömen om mina elever som ska ha utvecklingssamtal. Inte det lättaste minsann, svårt när man inte är lärare och vet vad man bör och inte bör skriva men jag tror jag lyckats få till det bra ändå.

Jag har hunnit fyllt hela 21 år gammal så ett år närmare gumma :S
Men man kände sig nog faktiskt äldre när man fyllde 20, 21 känns inte som någon skillnad.
Hade en mycket trevlig middag hemma här. God mat och ett gott sällskap. Vissa av oss styrde in mot kungsan och klubben royal garden. okej ställe men tyvärr nästan bara 18, 19 åringar :S
Föredrar att gå till ställen med lite äldre personer. Har tröttnat på alla nyfyllda 18- åringar måste jag säga!

Måste snarast ansöka till universitetet, sista ansökningsdagen är den 15 april så det börjar närma sig. 
Imorgon ska jag försöka att ringa till Mälardalens högskola igen, för att fråga ut om min utbildning och angående studentlägenhet.
Det ska bli så skönt att få flytta till något eget på en annan ort. Är ganska trött på Sthlm och är sjukt trött på att bo hemma!

Jag njuter iaf för fullt av det härliga solskenet och fågelkvittret. Dagarna är så mycket ljusare, jag har sett svanar flyga ( för det är väl ett vårtecken?) och videung.
Hoppas väderleksrapporterna inte stämmer att det ska bli kallt och snö igen till helgen. Nu när våren äntligen verka vara på väg att komma.
Vill ju kunna använda mina nya skor och vårkläder! Skulle verkligen vilja slippa min tjocka dunjacka och allt annat jag tvingas klä på mig för att ta mig till jobbet.

Hade tänkt att lägga upp någon bild, men eftersom jag inte förstår hur man överför bilderna från min mobil så får det vänta tills jag listat ut hur man ska gå till väga.


RSS 2.0