Veckans lista???

Hallå vad hände med veckans lista???
jag var ju taggad på att få göra en lista förra veckan..
Emma du måste komma med ett tema för den här veckan!! ;)


Café opera kväll.

I lördags kväll var det jonas 21 års dag. så jessica, lollo o jag var ditbjudna att äta middag med jonas o grabbarna.
kunde inte hitta busskortet så korkad som man var så gick man ner i mina stövlar med cp klack till centrum.
något jag skulle ångra ganska snart.
hoppade av i täby centrum för att köpa en bukett blommor till födelsedags barnet.
letade mig sedan till tibble station, men eftersom jag inte orkade bara sitta där och vänta gick jag till roslagsnäsby.
så när jag klev på tåget mot vallentuna där jessica satt, kunde jag knappt gå. yes, o klockan var bara fem över sju!

vi visste inte säkert var jonas bodde så vi letade runt ganska länge, tillslut gick jessica med på att ringa o fråga om vägen. efter jag desperat bett med tanke på att mina fötter värkte nåt så fruktansvärt.
men vi hade verkligen röta för lollo körde förbi oss o plockade upp oss o körde oss dit istället :D

killarna lagade maten medan vi gjorde oss iordning.

menyn bestod av: 
Förrätt:  macka m. skagenröra o nåt salladsblad o gurka.
Varmrätt: fläskfilé m. potatisgratäng o sallad.
efterätt: glass i olika samker ( men den åt vi aldrig)

drack gjorde vi o pratade om allt mellan himmel o jord.

jessica o jonatan bråkade o det slutade med att vi tejer stack ifrån grabbarna för att ta en taxi ir bussen.
vi gömde oss för dem eftersom de halvsprang efter oss.
vi hann precis med en buss in till danderydssjukhus.
därifrån tunnelbana, vi mötte mickis o lollo åkte tyvärr med henne hem i stället medan jag o jessica fortsatte mot café opera där vi kvällen till ära hade bokat bord. tack vare det kom vi in på direkten.
i början undvek vi jonatan o killarna, vet inte riktigt vad vi gjorde. vi delade iaf på en san fransisco :P snackade med några muppar som visserligen bjöd oss på champagne :)

måste säga att kvällen gick väldigt snabbt o helt plötsligt satt man på donken med en cheeseburgare o pommes frites framför sig, så det var bara att hugga in. första hamburgaren på donken sedan flera år tillbaka :P

taxi hem till jonatan där jag delade säng med just jonatan o jessica.

gick upp i ottan o var därför helt sjukt trött hela dagen igår.
men fan skämdes lite dock, hur kan man bli så jäkla sliten efter bara en utekväll. i spanien festade man nästan hela tiden ändå  var jag inte så här sliten. kände mig som en gammal kärring när jag gick omkring där halvdöd o haltandes ( pga skorna). hade fått en blodblåsa på ena lilltån så måste vara försiktig så det inte blir en blodförgiftning :S
upptäckte dessutom att jag hade sår i hela händerna o ett djupt jack i armen, mamma sa att jag egentligen skulle behövt sytt ir limmat det. undrar ju lite vad man sysslade med men det måste ha hänt ner vi gömde oss i buskarna.

Men kvällen var mycket trevlig o jag skulle gärna gå ut snart igen!


Gammel toan hemma!! :D

Den här helgen har gammel toan varit hemma :D
kan inte förstå att vi inte hade setts på ca 4 månader, det är ju helt sjukt länge!!
vi bodde ju tillsammans i spanien i 5 månder, känns inte som det skulle ha gått så lång tid.
innan var ju tillsammans i stort sett 24-7.
vi blev verkligen som ett gammalt gift par därnere o du blev verkligen som min nya syrra att tjafsa o bråka med.
men det betyder inte att jag älskar dig mindre för det! snarare tvärtom.

Men riktigt kul var det att träffa dig igen.

blev mest snack o en promenad igår.
vi hann ju med lite spanien snack. du är den enda jag vågar o kan prata om spanien med, man vill ju inte åka på en propp direkt! haha :P

vill komma o hälsa på dig snart, hoppas man kan hitta nån billig buss.
då får du guida mig runt i linköping o norrköping ;)



det här var bland våra första dagar i alicante.
vi satt på ett av fikerna på strandpromenaden o drack nypressad apelsin juice :)
linda vi måste åka ner dit igen tillsammans o göra stället osäkert!


 

Jävla snorungar!

Blir så jäkla lack! sedan 1 vecka tillbaka har några snorungar från solskiftesskolan kommit och hoppat kastat sig i våran häck, så den är totalförstörd på vissa ställen.

Idag ringde det på dörren vid en kvart i tolv. orkade inte öppna för hade min pyjamas på mig fortfarande :P men sprang ändå ner o kollade i mammas o pappas fönster vem det kunde vara. såg några småungar så tänkte att jag skulle ha koll på dem. smög ut på verandan och hörde dem skrika nåt med "på 3 så tar vi oss igenom häcken" så jag kutade dit och hittade 2 liggandes i häcken nästan över på min sida. jag skällde ut de små jävlarna o hotade med att polisanmäla dem. kunde inte få tag på dem, knappt dessvärre se hur de såg ut. alla kutade ju järnet därifrån.

min pappa hade tagit halvdag idag bara för att kunna hålla vakt men kom då tyvärr hem försent.

 vi fick gå till skolan o prata med rektor osv.
jag fick kolla på klassfoton men skisvårt att kunna säga vilka det var, man kan ju inte peka ut nån om man inte är hundra dessutom. så vi får väl se om vi kan få tag på dem, vet inte om de kommer tillbaka men vi får vara på vår vakt.

jag blir så jäkla arg, fattar inte.. kan inte ungar skaffa sig nåt bättre att göra än att förstöra folks egendom. 
Nu snackar vi ju om att sätta upp taggtråd, elstängsel ir liknande. det skulle vara rätt åt dem, då lär de ju inte hoppa nåt mer iaf.

Sensommar värme

Som ni märker går det väl knappast framåt med att sluta tjata om alessio. stackare, ska behöva läsa alla mina bekymmer om honom hela tiden. ska bättra mig, som jag sagt i varenda inlägg..

idag och igår har det varit så sköna dagar, riktig sensommar värme. igår satt jag och jessica o stekte i järnvägsparken o idag har man njutit i solen på altanen. bäst att passa på man vet ju aldrig när man får känna sån värme igen.

har lagt upp en massa bilder på facebook, linda tog några av dina som jag antar att du sett. hoppas det inte gör nåt. även dina bilder jessica,  förstår dock om du vill att jag ska ta bort det eftersom du inte gillar facebook. säg till om ni har några problem med detta!
ville bara ha lite bilder av mig o mina vänner o som alla vet har jag ingen kamera, varken digitalkamera ir kameramobil. men ska önksa mig en ny mobil i julklapp, en av de nya 3 mobilerna. helst den guld rosa mobilen.
synd att inte du bodde här nu linda då hade jag haft nån riktig bimbolåt dessutom på denna mobil.
kommer du ihåg den rosa smart bilen i alicante? man blir ju lite sugen på att skaffa sig en sådan. men du måste erkänna att moppen var snygg.

imorn är det utlandstjänst mässan på münchenbryggeriet. ska bli kul o spännande, man blir minsann lite sugen på att dra i vår, nu när ingen utbildning verkar börja till våren.
känner att jag bara vill härifrån, särskilt när jessica ska dra iväg, vem vet hur länge det blir..
känns verkligen som man blir ensam kvar här, särskilt när jag vant mig att alltid ah en massa människor omkring mig nere i spanien. man hade alltid ett gäng med människor att hänga med varje dag. 
vet inte vad jag ska säga, men känner mig rädd för detta.
vill bara härifrån, det måste hända nånting.
hur som helst vi ska dit imorn , hoppas man ska hitta dit utan större problem.

nu är det idol som gäller. måste såklart oxå kommentera said. askul att det är med en kille från åkersberga. han gick i söraskolan o e nittia. hoppas det ska gå bra för honom!


 

Lika som bär.



Den här bilden gör mig nästan rädd..
jag vet inte om ni sett danny efter han klippte sig men jag trodde nästan att det var han på bilden.
tyvärr kan jag inte visa upp o jämföra för i stort sett alla bilderna som jag hade på min dator i juni är borta :S
men alessio är verkligen läskigt lik danny på den här bilden.

Quiero festejar!!

Ingen utgång ikväll heller alltså... suck..
visserligen ekonomiskt men vi hade ju faktiskt skrivit in oss på den där jäkla gästlistan, så vi skulle ju kommit in gratis!
jag är på sånt fest o danshumör börjar nästan få lte abstinens av att bara sitta hemma varenda helg, känner mig så jäkla rastlös. nåt nytt måste ske!
tur att vi ska ut nästa helg iaf, även om alla skulle banga i slutändan så kommer jag gå ut själv, det kan ni slå er i backen på, som fille brukade säga.
ikväll blir det rödbetssoppa med tortellini i hemma hos daisy mycket intressant, har aldrig ätit den kommbinationen förut. har iofs aldrig ätit rödbetssoppa heller men det kanske är gott, upp till bevis ikväll alltså!
ska gå o hyra nån film att se oxå, jag o jag vet jessica  jättegärna vill se linas kvällsdagbok så hoppas vi hittar den.
jag är även väldigt taggad på att köra lite roliga lekar. det skulle vara askul att köra den där leken när man ska poängsätta folk från 1-5 hur mycket den egenskapen passar in ir inte. 
linda o jag körde den några ggr med tyskar o andra människor nere i spanien o de tyckte det var väldigt kul.
det var askul att spela det med de svenskarna killarna som vi brukade hänga med för de var så otroligt dåliga på det. ingen kunde ge en förklaring till varför de hade gett den siffran osv. så det är jag jäkligt på!
sedan den gamla hedliga lappleken sitter aldrig fel, lika roligt varje gång.

har förövrigt hittat en utbildning i malmö som verkar ganska intressant. kommer inte ihåg hur lång den var men iaf minst 3 år. det är ett slags internationellt program där all undervisning är på engelska. man får läsa om samhället i EU. skillnaderna o hur det funkar i de olika länderna o sådana saker för att man sedan efter utbildngen ska kunna arbeta i stora internationella organisationer. det näst sista året pluggar man i danmark o det sista i annat valfritt EU land.
det låter väldigt spännande så ska ringa dit på måndag o ta reda på mer.
har letat för fullt men tyckte att det inte fanns så mycket annat intressant tyvärr. 
men får leta vidare av det lilla som återstår.

måste bara kommentera min egen lista, visst var vissa saker kanske inte de snällaste men jag tyckte jag faktiskt gav dig väldigt mycket tips helt ärligt. ta till vara på det daisy, jag VET vad jag pratar om FAKTISKT!
 
man kanske ska fundera på att bli sexolog om det nu är så det heter. vet att jessica oxå har funderat på det men håller med henne nu det låter som ett ganska intressant jobb.
daisy du ska iaf veta att du alltid kan komma med dina sexproblem till mig o alla andra såklart!
jag är inte blyg att prata om det.

alltså ingen partykväll denna lördag heller, men ska o kommer vara sjukt laddad om en vecka!

PUMPA Daisy Topp 10!



Bubblare: 
En mexicanare, italienare ir spanjor. de bästa liggen jag haft! kan dock inte lova att alla latinolovers är lyckoträffar.
men kan iaf lova dig att de är defenitivt hetare lovers än en svensk ;) men det är nog vem/vad som helst hahaha





10.  Lill- Adde.

Iofs antar jag att de flesta skulle vilja se oss tillsammans o det klickade inte mellan honom o dig men jag skulle ändå vilja se det!

9. Ken docka
  förlåt jessica men måste bara hålla med dig. en ken docka sitter aldrig fel. tänk dig daisy du skulle kunna göra precis vad du vill med honom o vice versa, nåt att tänka på.
                                 


8. Alexander Sten
var inte hemma när detta pågick, men har sett bilderna o hört historierna. synd att han flyttade ner till linköpng, annars hade det ju varit nån att satsa på, ir vad tror du?




7. Highschool Musical gänget
de här gänget har du nog lite väl länge velat bli påsatt av. hoppas bara de är lika kunniga inom detta område som inom musikal branschen.

6. Sexolog
han måste ju ändå veta vad han sysslar med. han skulle hitta alla dina känsliga punkter o ta dig till höjder du aldrig vågat drömma om. defenitivt ett minne för livet

5. Szymon
eftersom du alltid blir så ledsen när han åker hem måste du ta saken i akt när han kommer nästa gång. då kommer du inte behöva gråta över honom igen, nej han kommer stanna här för all framtid. 



4. Ålänningen Här ngnstans bor han ;)
vet inte hur en åländare är i sängen men nu när du äntligen hittat en kille som du otroligt nog vågat erkänna är pumpbart material måste han ju verkligen vara nåt utöver det vanliga.


en blick man skulle kunna dö för...
3. Jonas
tror ni skulle passa riktigt bra ihop, synd som jessica sa att han bara faller för fjortisar.
det klickade på direkten mellan er ju!

2. Kusin Det
nästan lika klockren som kommunisten. han är ju trots allt ditt andra jag, ni går likadant det säger väl ändå tillräckligt. o vem vill inte gå i säng med ett hårigt litet monster. tänk vad vilt till det skulle gå mellan lakanen.

1: Rysk kommunist
jag säger då det, vaddå perfect match? det skulle slå gnistor om er i sovrummet, efter ett ligg kommer du aldrig kunna slita dig ifrån honom. ni kommer defenitivt pumpa sönder din gamla utdragssoffa därhemma..


ursäkta..

Måste bara ursäkta det tidigare inlägget, förstår om ni inte orkar läsa om mina problem längre..
ska försöka dra ner på dem..

Nystart, ska bara se framåt från o med nu, inte tänka tillbaka..


Måste glömma alla stunder o allt som har att göra med dig!   Du måste raderas ut ur mina tankar, även om jag inte vill det!



Idag ska bli den första dagen på mitt nya liv. jag vet att det låter väldigt klyschigt men kan inte fortsätta så här.

vet att jag sagt det sedan jag kom hem men nu ska jag slå slag i saken!


Vill komma över allt som har med alessio och alicante att göra ir måste iaf göra det.

ska inte kolla på några bilder, inte gå in på hans facebook, jag vet dock inte hur jag ska få bort honom från msn. vill inte gärna radera honom heller.
det kan låta dumt men hur fan ska jag kunna glömma honom när jag ser honom logga in på msn varje dag, ser honom på facebook o alla dessa jäkla bilder på honom överallt...

ska inte prata med honom tills jag känner mig redo igen. är bara rädd för hur lång tid det ska ta..
trodde aldrig jag skulle komma över danny o allt jag ville var bara att få honom tillbaka, vet inte om jag har starkare känslor för alessio än jag hade för danny, but never mind.
grejen var då att jag inte hade nån som helst kontakt med honom efteråt, hade visserligen bilder på oss som jag inte klarade av att se o en gosedjurs hund som jag fick i födelsedgaspresent o som alltid påminde mig om honom.
men på nåt sätt så lyckades jag komma över honom.

första gången jag såg honom efter vi gjort slut, var skitsvår. träffade på honom på carpe diem. jag ville inte ens titta på honom när jag passerade han o hans kompis. ville bara att han skulle försvinna därifrån men när han väl gjorde det så kom dessa tårar som vanligt.. JODER!

kärlek är inte lätt på nåt sätt o med den otur som jag jämt har så känns inte hoppet att kunna hitta en ny vettig kille lätt. nej snarare som ett mission impossible.

det som är så jobbigt i dagsläget är att jag bara vill hitta någon ny kille för att komma över alessio, men jag vet att det inte fungerarar heller. det var ju som när han frågade mig om jag inte skaffat en ny pojkvän än. hur dum får man bli, hur fan kunde han tro att jag skulle kunna hittat en ny pojkvän efter bara 2 veckor?

känner ett sjukt stort behov av närhet, vi sov ju trots allt tillsammans nästan varje natt i två veckors tid, okej det är en väldigt kort tid egentligen men vill ha nån att hålla om o nån som håller om mig. Mina gosedjur som jag aldrig annars sover med har därför fått ersätta honom. fan vad patetiskt det låter.

men jag vet att jag inte är den enda som känner att den befinner sig i en sorts livskris. vi får ta o ha det där krismötet snart.
visst man säger att ensam är man stark men jag tror vi lättare kan komma ur detta om vi hjälps åt.

jag vill ha en nystart, ett nytt liv. kommer bli svårt o jag vill egentligen inte komma över dig men nu jävlar!  måste skaffa ett jobb o söka en utbildning till våren.


 
Robyn Lyrics - With Every Heartbeat Lyrics 

            


Maybe we could make it all right
We could make it better sometime
Maybe we could make it happen baby
We could keep trying
but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
Just a little, little bit better
Good enough to waste some time
Tell me would it make you happy baby
We could keep trying
but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
We could keep trying
but things will never change
So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
It hurts wïth every heartbeat


 


Shopping i Täby C..

Idag har man vickat igen. det är ganska kul faktiskt måste jag säga. spanskan är på precis lagom nivå för mig den har jag inga problem med, nej det svåra är faktiskt att lägga upp lektionen och sysseltsätta dem med nåt.
eftersom vissa jobbar på snabbare än andra känns det som många ofta får sitta o vänta på de andra som inte är klara, detta måste jag lista ut nån lösning på, kom gärna med förslag ;)

igår hängde jag med jessica, ca och dasset i täby centrum. där var det minsann länge sedan man var. men jag gillar täby, skönt med allt på samma ställe.
tyvärr spenderade  jag alldeles för mycket pengar den här gången oxå. o H&M verkar ha blivit min nya favvo butik, har märkt att i stort sett alla kläder jag har köpt på sistone är därifrån. känns som jag bara bär H&M kläder nuförtiden, men ekonomiskt är det ju iaf. 
 vi åkte hem till mimmi och kollade på Vem vet mest, tv programmet hon deltog i. hon var väldigt duktig, synd bara att hon åkte ut.
efter det hem til daisy o tittade på Idol.
En mycket trevlig dag, fast man höll på att frysa ihjäl.

såg nyss el orfanato, fan vad obehaglig den var då, men den var väldigt bra..
nu måste jag snart rusa till min buss, ska in till stan o fika med jessica o mimmi.
mysigt värre, en höstdag som denna.
o bär såklart nåt av mina nyköpta H&M plagg..

Ps. snart kommer min lista, måste bara klura lite längre på den. det här är ju viktiga saker vi talar om, ingen småpotatis.

En mi corazon tu viviras..





 Här har ni honom, tada Alessio!


          

Fan vågar och kan inte prata med dig. kanske lika bra när jag vet att jag inte ska vara påflugen men har trots allt inte pratat med dig på mer än 1 vecka...
varenda gång jag ser dig logga in på msn är det lika jobbigt, nu när vi dessutom blivit vänner på facebook känns det ännu hårdare.
alla dina bilder, visserligen inga på oss när vi var tillsammans därnere men kanske lika bra det.
jag gråter bara redan nu, saknar dig så mitt hjärta kan spricka.
vet ärligt talat inte vad jag ska ta mig till..

måste verkligen tänka över om vi ska ses nåt mer.
det enda jag vill är att träffa dig, men jag vet inte om jag klarar av att få mitt hjärta krossat en ir två ggr till.

har ingen aning om hur jag ska komma över dig när jag nu överrumplas med alla bilder o saker som påminner mig om dig.
på ett sätt var det lättare när du var kvar i alicante o jag inte hade nåt förutom ditt örhänge som kunde påminna mig om dig, nu med alla dessa bilder kommer jag gå under..
vet inte om jag vill att du skickar våra bilder, det kommer att bli skitsvårt!

Si solo pudieras entender tanto que te echo de menos..
tu llegaste como un luz en mi vida con tu sonrisa, humor, alegria. tus tonterias, locerias y risas.
no sé decir, echo de menos de  todas las cosas de ti. especialmente solo estar de tu lado..
tener el possibilidad mirarte en tus ojos y me das una sonrisa y despúes me das un beso.
 
En mi corazon tu viviras...


Vikariat och riktig höstkyla!

I onsdags debuterade jag som spanska vikarie på röllingby.
fick mest bara gå runt och hjälpa eleverna så det gick utan svårigheter, var riktigt kul faktiskt.

igår var det verkligen skitkallt! fick en chock när jag cyklade ner till centrum med min syster, så kallt har det inte varit sedan innan jag åkte ner till spanien i januari. jag trodde typ jag skulle dö och ännu kallare var det när mamma och jag åkte och hämtade jessica på stationen på kvällen, bara 8 grader, HJÄLP!! om det är så här kallt redan nu i september hur ska det då bli sedan?!
antar att jag inte är van vid dessa temperaturer längre dessvärre.
skulle gärna dra iväg i vinter igen, vet inte hur jag ska överleva den svenska förjävliga vintern...
sökte efter universitet och utbildningar igår, har ingen aning om vad jag vill plugga..
skulle iofs vilja att det har nåt med språk att göra men mer än så vet jag inte. vill dessutom plugga utomlands i ett par månader, vill så gärna ifrån kalla sverige igen. känner nu i efterhand att jag verkligen inte har lust att stanna kvar här i hela mitt liv. jag skulle mer än gärna flytta tillbaka till spanien och slå mig till ro där, med man och barn.
måste dock hitta ett jobb så jag kan jobba därnere ir nåt. ska nog komma på nån lösning så småningom.

SKIT!! jag hade skrivit ett aslångt inlägg, men nu pallar jag fan inte att skriva om hela det. jävla skitdata säger jag bara...

det sparades bara hälften typ.
skriver mer imorn istället, nu är jag alldeles för trött o tyvärr ledsen för att skriva om det.


Åbokryssning! :)



här har ni galaxy som jag och jessica åkte med, asshyst båt ir hur?
vi åkte i måndgas kväll vid 19.15.
jessica hade fått en gratis kryssning när hon köpte luftballongfärden till jonatan så hon bjöd med mig som sällskap :)
vi hade en A - premium hytt. vilket betyder att vi hade en dubbelsäng, fönster och tv! tv.n bjöd på riktig underhållning kom vi till vetskap om senare :P

vi satt och segade på rummet först och kollade i taxfree magasinen, tills jessica kollade på programmet och såg att buffe´n bara var öppen till 20.30 vilket fick oss att kasta oss dit ögonaböj eftersom klockan var typ tio i åtta!

pga av tidsbristen kastade vi i oss första tallriken mat. vi kunde inte tro att de skulle stänga så tidigt,  så vi frågade och fick veta det var senast halv nio man kunde bli insläppt, vilket fick oss att lugna ner oss lite.
Buffe´n bjöd på lite allt möjligt, från typisk svensk husmankost till tacos.
jag åt mest lax ( det godaste jag vet) av olika slag. men även räkor, en kycklingklubba, fetaost, oliver, soltorkade tomater och sallad.
det blev 2 stora tallrikar mat även om jag var ganska mätt efter den första.
sedan blev det ost och kex, melonbitar.
till efterätt bjöds det på blåbärspaj och vaniljsås, sedan även lite annat smått och gott.
jessica fick sin efterlängtade chokladmousse som hon tjatat så om.
tyvärr fick man inget gratis vin som vi hade trott, men gratis öl, men pallade bara 2 glas.
när vi tagit vår sista tugga höll jessica och jag på o dö för att vi var så mätta.
jag kunde knappt röra mig o vi bestämde oss att lägga oss o vila ett tag tills taxfreen öppnade.
vi tog en runda bland parfymerna och sedan bland spriten och godiset, men vi var alldeles för mätta för att dricka ir äta något mer, så det blev vatten.
vi tog oss en runda på båten ock kollade läget i barerna och klubben som ligger högst upp men klockan var bara barnet så draget hade inte kommit igång.

vi kände oss nästan som de enda svenskarna på båten, alla runtom en pratade ryska ir finska. passagerarna var något äldre och jag och jessica kände att vi kanske inte riktigt passade in där.
draget som fanns på båten ägde rum på moonlight bar men där spelades mest ja vad kallar man denna typ av musik.. iaf var det mycket musik man buggar till.
jag kände att jag nog får vänta ett par år innan jag kan släppa loss till den typen av musik, om jag nånsin kan det..

vi gick till rummet istället, vi kollade på människorna som dansade på moonlight bar, vi hade ju upptäckt att de filmade dansgolvet där,så vi kunde ha stenkoll på vilka som var där.

minst sagt båtens bästa underhålling hahaha
varför har man en kanal på tv:n som visar detta? vem vill sitta och titta på det?
hehe kanske inte ska säga så mycket för det var väl kul mellan varven att slå över till den här kanalen, pinsamt nog.


men tro inte att vi inte höll igång, vi kollade på film o sedan låg vi o lade upp planer för vårt kanske mission impossible fram till halv fem.
vi skämtade att gå till taxfreen vid halv sex när den öppnade, men vi var alldeles för trötta o sov istället.

gick upp efter 12 skulle jag tro det var. blev sedan brunch i cafeterian, laxmacka o te.

letade efter parfym till mig, blev tillslut paris hiltons heiress, jättegod!

köpte även en smirnoff apple och lite godis som jag o jessica satt o käkade när vi inte kunde stanna kvar i rummet längre.
vi såg lite av filmen linas kvällsdagbok men eftersom vi inte såg hela har vi bestämt att vi måste hyra den.
asrolig, vill inte säga mer pga av vissa anledningar.

kom iland vid 18 o då var vår trip slut.
riktigt lyckad, men nästa gång går vi till buffe´n det första vi gör o vi ska inte kasta i oss maten den gången.


skepp o håj vad vi hade skoj!

Seg dag..

Nog hände saker som jag inte trodde skulle ske igår kväll.
jag hade inte alls tänkt att strula med honom, men inte för att jag hade nåt emot det.
nej snarare tvärtom, kunde koppla bort alessio för ett ögonblick för en gångs skull.
och jag tycker inte att det är något jag ska ha dåligt samvete över. visst det kanske inte är det bästa sättet att komma över nån, men om man är full och dessutom blir uppraggad av en söt kille så tackar man väl ändå inte nej?
tyckte iaf kvällen var väldigt trevlig.

har tillslut insett att jag kanske inte ska blanda ron och cola. emma har ju sagt att hon inte låter mig blanda det något mer efter vår tegel vistelse i juni.
 jag lyckas alltid blanda dem för starka, kan ju säga att det blev för mycket den här gången oxå som alla andra tidigare ggr...
blev ett par toalettbesök under nattens gång även inatt.
har därför varit asseg och mått så jäkla illa idag, kunde inte äta förrän först vid middagen.
har inte haft nån aptit alls, sjukt seg har jag oxå varit.
kan visserligen bero på att det bara blev 4 timmars sömn. av nån anledning vaknade jag klockan 9 och kunde inte somna om, men pallade inte mig upp eftersom det fortfarande snurrade lite i min skalle. så låg kvar i sängen och vilade fram till halv ett snåret.


christer ringde mig och sade att de kanske hade hittat en ordinarie spanskalärare vilket betyder att jag bara kommer få hoppa in enstaka ggr i såna fall.
suck..
måste verkligen till arbetsförmedlingen i veckan...

imorn är det kryssningen som gäller.
dubbelsäng med fönster, inte helt tokigt :)
hoppas det inte bara blir vi och pensionerena, men några yngre människor ska man nog kunna lyckas hitta :P
middag på a la carte:en antar jag, så mycket mat och DRICKA som man vill. viktigt det där med hur mycket dricka haha
vet inte riktigt vad som gäller, men finnen och världsvana jessica får visa mig hur man går tillväga.
blir nog en del shoppande på taxfreen skulle jag tro.

Nu blir det filmen kalenderflickorna ( antagligen inget sevärt) och e kopp te.

Por qué siempre esta lluvia?








varför måste det komma en regnskur varenda jäkla dag? tror nästan det inte varit en enda dag sedan jag kom hem när det inte fallit en regndroppe.
hade precis tänkt att cykla ner till centrum men såklart så suprise suprise regnar det ute.
inte konstigt att man inte är på nåt toppenhumör.
då blir det ju knappast bättre av att det är alldeles grått ute och det duggar.

det var som när jag kom tillbaka från alicante med flyget, hela flygresan var det sol inte för att jag lade märke till det, var alldeles för upptagen med att torka tårarna som rann ner längs mina kinder men självklart så fort kaptenen sa att vi närmade oss arlanda och landning blev det som man flög in i en vägg, det blev alldeles mörkt och ett härligt efterlängtat regn smattrade på fönsterglaset, välkommen till verkligheten!
 då kände jag att det enda jag ville göra var att åka tillbaka till soliga alicante och alessio. ville inte vara hemma. vädret här hemma har bara gjort mig ännu mer ledsen och deppig, min längtan efter att åka tillbaka har ju knappast minskat. 

måste säga att det känns som jag har ett svart litet regnmoln som följer efter mig vart jag än går.
om inte tårarna faller ner för mina kinder så faller regnet ner utanför mitt fönster.
men egentligen vet och visste jag ju det här, man kan inte förvänta sig så mycket mer.
 nu är dessutom hösten kommen vilket betyder regn och höstrusk.

igår när vi skulle åka och handla kom det såklart en störtskur precis när vi skulle gå in i matbutiken så vi fick sitta och vänta i säkert 10 min innan regnet hade lugnat ner sig.

visst kan hösten vara mysig, man får en anledning att bara sitta uppkrupen i soffan med en kopp te och en bra bok, fast iofs läser inte jag. nej jag skulle nog snarare titta på en film jag.
men i längden kan det bli väldigt segt, särskilt när man inte har nån att se på filmen med ir någon att mysa med i soffan.

men antar att det kommer bli en likadan höst som alla andra, lika trist och tråkig.
jag vet jag måset låta lite mer positiv men det här jäkla vädret gör mig bara ännu mer nere.

glad iaf att jag börjar jobba på onsdag, behöver en sysselsättning. blir ännu mer deppig när jag bara går här hemma och inte gör ett skit!
är dessutom otroligt glad att mimmi ska ha fest ikväll, kan inte bara sitta hemma en till kväll.
och självklart att jessie och jag ska på ålandskryssnig, det kommer få mig på andra tankar!

har nu bestämt att jag ska börja kolla efter ubildningar och universitet, vill plugga på annan ort i sverige. känns som alla försvinner ändå, vill inte bli kvar härhemma. pallar inte att bo i åkersberga mer än några månader.

ska iaf rycka upp mig och ta cykeln ner till centrum även om regnet fortfarande faller.
har inget val helt enkelt!
välkommen till den svenska hösten!

Ya esta...

har pratat i över en timme med alessio på msn idag.
allt gick bra tills han frågade om jag inte skaffat en pojkvän här ännu.. det var då jag insåg att alla ggr han kännts så avlägsen inte bara var inbillning.
förstår inte hur jag kunnat vara så dum och tro att vi ska kunna vara ett par.
visserligen gav han mig hopp på slutet precis när jag åkte, men innerst inne har jag nog alltid vetat att det inte skulle fungera. när vi pratade om det därnere så sa han att det skulle vara perfekt om jag flyttade dit och pluggade i såna fall skulle det såklart funka men det var ju bara önsketänkande.
visst dessutom kan man väl inte bli ett par på bara dryga 2 veckor heller ir?
jag vet inte vad vi var därnere, visserligen måste jag säga att det kändes som vi var ett par ett tag där och det vet jag att han oxå kände, han var ju livrädd. det var därför han tog sig ett snack med mig och sa att vi måste försöka bli vänner. men det kanske är dags att gå vidare det är det han vill att jag ska göra, även om jag inte har nån som helst lust för tillfället!
fan att du inte bor här!!
jag är så jäkla trött på alla killar som ligger med en och dumpar en kort därefteråt.
vill inte bara vara nåns madrass längre, är så jävla trött på killar som behandlar en som skit!
pallar det verkligen inte längre, vill ha nåt seriöst!
men hur går man tillväga?
första gången jag har haft ett förhållande med en kille var i mars i år med en spanjor o det höll bara i lite mer än en månad ( ingenting)
hur fan ska jag då kunna hitta en kille här? jag faller ju inte ens för svenska killar och utlänningarna här vill jag inte heller ha!
okej det är väl inte helt slut med honom. vi ska ju ses, men vi har sagt att vi inte ska vänta på varandra.
det kommer iofs jag göra men det behöver ju inte han veta.
han klarar inte av avståndet, det är alldeles för jobbigt för honom. inte för att han inte får vara med nån annan utan för att han kommer lida för mycket när jag bor så sjukt långt bort och inte kan träffa mig, vilket jag visserligen kan förstå mycket väl.
aja det kändes väl inte så kul att få höra sanningen men jag har egentligen vetat det hela tiden. bara inte velat förstå det.
får se när jag åker till honom och när han kommer hit men han sade iaf flera ggr att han skulle komma hit.
men frågan är: han sade att vi är vänner nu men den jäveln ville aldrig svara på vad som ska hända när vi ses, är vi bara vänner då oxå? iofs vet jag att det aldrig kommer hålla, om vi ska umgås 24-7 i en vecka så kommer det knappast funka med att se men inte röra. man är ju inte dum heller.
well well men jobbigt känns det dock, men nu är det väl bara att komma över honom ir?
däför kan det iofs på ett sätt vara askorkat att ses igen, klart att alla våra känslor som en gång fanns där kommer komma tillbaka men det är väl den smällen man får ta då...






förlåt att jag tjatar på om honom, men eftersom vi har haft ett ordentligt snack nu så vet jag ju vart vi står och behöver därför inte tjata om honom förrän vi väl ska ses ir nåt sånt..

såg att du skickat mailet om kryssingen nu jessie, det ska iaf bli askul!
då jävlar ska jag vara på topp!
gick in på deras sida lite och kollade lite priser på saker, älskar taxfreen :)
hoppas inte spendera allt för mycket pengar!




The Scientist - Coldplay




 

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' up Tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.

I was just guessin' at numbers and figures,
Pulling your puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Do not speak as loud as my heart.

And tell me you love me, come back and haunt me
Oh and I rush to the start.
Runnin' in circles, Chasin' up Tails
Comin' back as we are


 

Nobody said it was easy,
Oh it's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be so hard.

I'm goin' back to the start.


"I Will Love Again"

Did I ever tell you how you live in me
Every waking moment, even in my dreams
And if all this talk is crazy
And you don't know what I mean
Does it really matter
Just as long as I believe
[Chorus:]
I will love again
Though my heart is breaking, I will
love again
Stronger than before
I will love again
Even if it takes a lifetime to get over you
Heaven only knows, I will love again
People never tell you
The way they truly feel
I would die for you gladly
If I knew it was for real
So if all this talk sounds crazy
And the words don't come out right
Does it really matter
If it gets me through this night
[Chorus]
If I'm true to myself, nobody else can take the place of you
But I've got to move on, tell me what else can I do
[Chorus]
I will love again
One day I know, I will love again
You can't stop me from loving again, breathing again
Feeling again
I know, one day, I'll love again


Everytime we touch

I still hear your voice,
When you sleep next to me.
I still feel your touch,
In my dreams.

Forgive me my weakness,
But I don't know why.
Without you it's hard to survive...

'Cuz every time we touch,
I get this feeling.
And every time we kiss,
I swear I could fly.

Can't you feel my heart beat fast,
I want this to last.
I need you by my side.

'Cuz every time we touch,
I feel the static.
And every time we kiss,
I reach for the sky.

Can't you feel my heart beat so,
I can't let you go.
I want you in my life.

Your arms are my castle,
Your heart is my sky.
They wpe away tears,
That I cry.

The good and the bad times,
We've been through them all.
You make me rise,
When I fall!

'Cuz every time we touch,
I get this feeling.
And every time we kiss,
I swear I could fly.

Can't you feel my heart beat fast,
I want this to last.
I need you by my side.

'Cuz every time we touch,
I feel the static.
And every time we kiss,
I reach for the sky.

Can't you feel my heart beat so,
I can't let you go.
I want you in my life.

'Cuz every time we touch,
I get this feeling.
And every time we kiss,
I swear I could fly.

Can't you feel my heart beat fast,
I want this to last.
I need you by my side.

Ojala pudiera borrarte

Ojalá y te me borraras de mis sueños
Y poder desdibujarte
Ojalá y pudiera ahogarte en un charco
Lleno de rosas y amor
Ojalá y se me olvidara hasta tu nombre
Ahogarlo dentro del mar
Ojalá y que tu sonrisa de verano
Se pudiera ya borrar

[Coro]
Vuelve corazón
Vuelve a mi lado
Vuelve corazón
No vuelve no vuelve no vuelve no

Ojalá y te me borraras para siempre de mi vida
Para no volverte a ver
Ojalá y te borraras por las noches en el día
Para no volverte a ver
Ojalá y te me esfumaras de mis sueños, vida mía
Para no volverte a ver
No, ni en sueños

Como puedo yo borrar tus besos vida
Están tatuados en mi piel
Quiero de una vez por todas, ya largarte
Y borrarte de mi ser
Ojalá y la lluvia me ahogue entre sus brazos
Para no pensar en ti
O que pase un milagro o pase algo,
Que me lleve hasta ti

[Coro]
Vuelve corazón
Vuelve a mi lado
Pero no no no no vuelve corazón
No vuelve no vuelve no vuelve no

Ojalá y te me borraras para siempre de mi vida
Para no bogarte a ver
Ojalá y te borraras por las noches en el día
Para no volverte a ver
Ojalá y te me esfumaras de mis sueños, vida mía
Y que no me lluevas más
Y ojalá y que la lluvia me ahogue entre sus brazos,
Para no volverte a ver, no
Ni en sueños
Pa' que pares de llover

Sueños, sueños, oh oh sueños


Ps. var bara tvungen att få ur mig lite känslor..
 


RSS 2.0